mmm

onSchedule

Hoe werkt het?

Iedereen herkent het wel. Heb je net dat geweldige jurkje bij Wehkamp besteld… Valt het toch niet helemaal zoals jij in gedachten had. Of die leuke schoenen van de Zalando zitten toch niet zo lekker als gehoopt. Teleurstelling alom. Het laatste waar je dan op zit te wachten is dat je bijvoorbeeld eerder van je werk moet om je bestelling op tijd bij het inleverpunt te krijgen om te retourneren. Allemaal zonde van de tijd. Dat is dus vanaf nu niet meer nodig. En omdat wij 7 dagen per week ophalen zit er altijd wel een tijdstip tussen dat jou het beste uitkomt.

In 3 stappen kun je er voor zorgen dat wij het pakket(je) bij je komen ophalen.

Hoe werkt het?

  1. Je kiest een datum en tijdstip uit die jou het beste uitkomen.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Betaal makkelijk en eenvoudig online.

We sturen je per email een bevestiging van je afspraak. Zodra je pakketje is opgehaald sturen wij je, uiterlijk de volgende werkdag, een bevestiging van aflevering. 

Je bent echter wel zelf verantwoordelijk voor het op tijd retourneren van je bestelling. Om er voor te zorgen dat je het pakket op tijd retourneert raden wij je aan uiterlijk 1 week voor het vervallen van de gestelde retourperiode je pakket te laten ophalen.

Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere pakketten van verschillende winkels tegelijkertijd door ons te laten ophalen. Het is hierbij wel verstandig rekening te houden met de eventueel afwijkende gestelde retourperiodes.

pakket aftekenen-min