mmm

onSchedule

Over ons

Dat veel mensen de voordelen van het online winkelen inzien blijkt wel uit het feit dat er steeds meer winkelleegstand komt. Online winkelen is ontzettend populair en niet meer weg te denken uit ons leven. Echter het feit dat je zelf nog zoveel moeite moet doen om iets te retourneren verbaasde ons van Return2Sender. Zeker in deze tijden waarin iedereen het steeds drukker heeft en de dagen voorbij vliegen. Soms kost het retourneren van een bestelling bijna net zoveel tijd en moeite als het op en neer naar de winkel gaan. Daarmee vervalt dan ook eigenlijk het belangrijkste voordeel van het online winkelen.

Vanuit die gedachten en eigenlijk ook vanuit eigen behoefte zijn wij Return2Sender begonnen. Volgens ons is dit het ontbrekende puzzelstukje in het gemak van online winkelen en wordt hiermee de cirkel rond. Vanaf nu hoef je dus echt de deur niet meer uit en kun je alles vanuit je luie stoel regelen.

Ons doel is er voor te zorgen dat je pakket ophalen straks net zo gebruikelijk is als je pakket laten bezorgen. In een tijd waar steeds meer zaken online geregeld worden willen wij ervoor zorgen dat onze dienst straks een standaard onderdeel uitmaakt van het online winkelen. Snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan hierin centraal.